in Gelezen

David Allen: Getting Things Done.. Fast

Al twee keer eerder schreef ik over Getting Things Done: als eerste een recensie en later mijn ervaring na 9 maanden. Getting Things Done is een organisatiesysteem dat mij behoorlijk veranderd heeft in termen van time-management.

Daarom eens geluisterd naar Getting Things Done.. Fast, een audioprogramma waarin Allen het allemaal nog eens uitlegt. Na een half uurtje begon het te vervelen, want ik kende het toch allemaal al…: Collect, Process, Organize, Review, indelen in Projects, Next Actions benoemen etc.. Zoals dit plaatje:

Maar… toen begon ik eens op een rijtje te zetten wat ik allemaal nog wel en niet gebruik van GTD en welke andere oplossingen ik soms heb gevonden. Daarmee werd de exercitie steeds interessanter. Dus binnenkort mijn nieuwe post (in het Engels): My personal organizing system!

www.davidco.com

Write a Comment

Comment